iel lub członek rodziny zaprosi na kolację z takim posiłkiem, może to przerodzić się w wielką emocjonalną aferę. To nie tylko „przejdę na weganizm”, ale raczej „potrzebuję tych przepisów kuchennych i instrukcji gotowania, żebym mogła to zrobić bez poczucia winy i niepokoju”. A co może być lepszego niż przyjęcie nowego, wegańskiego stylu życia?
Z 39 milionami wegan na świecie i trendami kulinarnymi, takimi jak restauracja „od pola do stołu”, coraz więcej osób odkrywa możliwości wegańskiego menu.
To co jest w nich najlepsze
Makarony to produkty, które stosowane są na całym świecie. To, co jest w nich najlepsze, to niesamowita różnorodność. I tak na przykład tradycyjne polskie makarony to produkty pszenne z dodatkiem kurzych jajek. Makarony takie wykorzystują różne kuchni, w tym przepisy wegetariańskie. Makarony ryżowe, sojowe, czy z soczewicy to z kolei produkty, które wybiera kuchnia wegańska. Przepisy wegańskie opierają się bowiem tylko na tych składnikach, które mają pochodzenie roślinne. Każdy więc znajdzie makaron idealny dla siebie.